Under Armour Tights

Det var et pudsigt sammentræf, da en af mine gode venner, Lars, for godt og vel to uger siden kom hjem til mig en aften for at spørge, om han kunne låne det par bukser med stramme ben, som jeg normalt bruger, når vi er ude at løbe en tur sammen.

Sagen var nemlig, at Lars morgenen efter skulle af sted på en skiferie i Østrig, og hans gamle underhylere med lange ben var hans kone ”kommet til” at smide ud. Han nævnte med et grin, at det nok ikke var ved et uheld, at hun havde gjort det, for hun har i årevis beklaget sig over sådan nogle Jens Lyner, som i hendes øjne er noget af det mest u-sexede, en mand kan vise sig frem i. Men de skibukser, Lars har, er ikke i sig selv varme nok, så nu stod han med et problem, da forretningerne var lukket, så han ikke kunne komme ud at købe et par nye, lange underbukser, og så var han kommet i tanker om mine løbetights, som han mente ville være velegnede til at have på under skibukserne.

Pudsigt sammentræf

Det pudsige sammentræf bestod i, at jeg også dagen efter skulle på ferie, men vi havde valgt varmen fremfor skiføret, og da jeg ikke gider løbetræne, når jeg er på ferie, skulle jeg selvfølgelig ikke selv bruge mine dejlige Under Armour bukser, som jeg fik af min kone i gave, sidst jeg havde fødselsdag.

Så jeg havde ingen problemer med at låne dem ud til Lars, og jeg nævnte da også for ham, at jeg var sikker på, at de ville være velegnede også til skiløb, for det specielle stof i sådan et par bukser er godt til at holde benene tørre, selv om man skulle komme til at svede.

Lars var yderst tilfreds, og heldigvis var mine løbetights nyvaskede, så der heller ikke var problemer med det. Og bare to dage senere kvitterede han for lånet af bukserne ved at sende mig en fyldig sms, hvori han roste dem til skyerne. Det var de absolut bedste lange underbukser, han nogensinde havde prøvet.

Det vidste jeg godt

Det kunne jeg såmænd godt have fortalt ham, for jeg har kun gode erfaringer med tights til sportsbrug. Når der er tale om en ordentlig kvalitet, er de ganske enkelt den bedste påklædning at dyrke motion i, og jeg har da også flere par med korte ben til brug i sommerhalvåret. Såmænd også til brug i borgerskolen, hvis det skal være!

Men det har Lars nu også fundet ud af, og da han kom hjem til mig i går aftes for at aflevere det par lange løbetights, han havde lånt af mig, fortalte han, at han i Østrig selv havde købt sig et par, så han var fri for at skulle have vasket i løbet af ferien. Det var ganske vist ikke det samme mærke, fortalte han, for det kunne han ikke finde i den butik, hvor han handlede. I stedet havde han købt et par af mærket 2XU, men de havde også være lige så gode under hans skiløb, fortalte han.