Succes med indpakning

Da Jette for godt et halvt års tid siden startede i arbejdsprøvning hos os, må jeg nok tilstå, at det var de færreste af os, der forventede, at hun skulle blive hos os ret længe, for hun havde et temmelig broget CV med en lang række af kortvarige ansættelser i forskellige firmaer og ret lange ledighedsperioder mellem de enkelte jobs.

Men det er kommet til at gå ganske anderledes, og det hænger helt sikkert sammen med, at hun for første gang har oplevet at få en arbejdsmæssig funktion, som virkelig passer godt til hendes gemyt.

Jette blev fra starten introduceret til at varetage funktionen med at holde vores store lager af forskellige former for emballage ajour, og det gik ret hurtigt op for os, at her var hun da vist kommet på sin rette hylde, for hun gik op i arbejdet med liv og sjæl, og hun viste en stor interesse for at udfylde sin funktion bedst muligt.

Vi andre i pakkeriet har aldrig været vant til fra Jettes forgængeres side, at vi direkte blev spurgt, hvor meget af de forskellige typer emballage, vi normalt brugte på en almindelig dag. Men sådan gjorde Jette, og hun noterede flittigt ned, fordi hun gerne ville sikre, at lagrene blev fyldt op i tide, så vi aldrig kom til at løbe tør for det ene eller det andet.

Aldrig løbe tør for emballage

Det har vi ellers ofte været udsat for, det med at løbe tør for en bestemt slags emballage, og det har givet os mange problemer med at få ekspederet de forskellige ordrer til tiden. Det nytter jo for eksempel ikke noget, at lageret er løbet tør for bobleplast, når man skal have pakket et eller andet skrøbeligt ind til sikker forsendelse.

Så der gik faktisk ikke mere end et par uger efter Jettes start i jobbet, før vi begyndte at snakke om, at hun bestemt er et fund for virksomheden. Det har hun også siden vist sig at være på den mere konstruktive måde, for hun nøjes ikke med at holde de kendte beholdninger af emballage ajour på lageret.

For eksempel fandt hun selv ud af, at vi op til den forgangne jul skulle have ekspederet en række ordrer, der bestod af firmajulegaver, som skulle sendes ud til modtagerne. Uden at andre havde nævnt noget for Jette, sørgede hun for at få indkøbt et tilpas stort lager af gavepapir, så julegaverne kunne pakkes ind i det.

Jette har også interesseret sig for de typer af emballage, vi bruger, og det er hendes fortjeneste, at vi i dag bruger paprør i forskellige længder til at pakke mange af de mindre emner ind i. Det gør faktisk arbejdet med indpakningen noget nemmere i forhold til at bruge de små æsker, som vi tidligere brugte til den type emner. Og så er vores chef selvfølgelig også begejstret, fordi paprørene rent faktisk er en billigere form for emballage, så Jettes indsats har været med til at nedsætte omkostningerne i firmaet.

Nu er hendes gode indsats også blevet belønnet, idet Jette nu er blevet fastansat hos os.