Sommerhaven

Haven er vigtig for mig, og det betyder meget, at jeg kan byde gæster indenfor, når foråret og sommeren kommer. Det kræver selvfølgelig også en indsats, både når det gælder min græsplæne og terrassen. Faktisk er det blevet lidt af et mål for mig, at andre værdsætter min have, når de svinger forbi på besøg.

For et par måneder siden besluttede jeg mig så for, at den i år skulle have hele turen. Det betød blandt andet, at jeg måtte lave nogle investeringer på udstyr og ting til haven, så jeg kunne blive helt tilfreds med resultatet. Jeg var selvfølgelig klar til at bruge nogle penge, men jeg ville også gerne finde det bedste til prisen. Derfor besøgte jeg Wupti.

Her gik jeg på opdagelse i det enorme udvalg inden for Hus og Have, som de tilbyder. På Rabatbanditten fandt jeg desuden en rabatkode til Wupti, så jeg kunne spare procenter på mine køb. Det vender jeg tilbage til senere.

Havemøbler

En af de ting, jeg havde brug for at få skiftet, var mine havemøbler. Jeg har to terrasser, hvor jeg gerne vil have mine nære til at føle sig tilpas, og der er havemøblerne selvfølgelig en god start. Hos Wupti fandt jeg et stort udvalg af både stole, borde og bænke, som fandtes i mange prisklasser og typer. Jeg fandt blandt andet nogle rigtig fine plastikmøbler, hvor kvaliteten overraskede mig positivt. Jeg valgte dog at købe træmøbler, da det passer bedre til mit hus. Jeg fik mine møbler til en rigtig fornuftig pris, og der var desuden god mulighed for at læse om fordele og ulemper ved de forskellige inde på hjemmesiden.

Drivhus

Årets helt store projekt for mig var at anskaffe mig et drivhus. Jeg har længe beundret mine venner, som nyder tiden i deres drivhus. For nogle er det faktisk blevet en helt lille stue, hvor de går og nusser om forskellige grøntsager og frugter, og hvor de har indrettet sig, så de kan drikke eftermiddagskaffe derude.

Jeg kiggede både på store og små drivhuse, og der var mange muligheder at vælge imellem inden for begge kategorier. Jeg valgte dog en lidt større type, da jeg gerne vil have mulighed for at gå på opdagelse, når jeg har tiden til det. Jeg valgte desuden et fritstående drivhus, som kunne placeres midt i min grønne have. Det giver et hyggeligt udtryk, når man besøger mig.

Det var virkelig en god beslutning at lede efter drivhus på denne side. Jeg fandt en rabatkode til Wupti igennem Rabatbanditten, og det sikrede mig 10 procent rabat på min nye investering. Det var nemt at tilgå rabatkoden, og det betød, at jeg også kunne bruge besparelsen andre steder i min have.

Mosfjerner

Der er få ting, som man irritere mig mere end mos på min græsplæne. Selvom nogle ikke skænker det en tanke, så er det for mig ufuldkomment, hvis min have er fyldt op med mos. Derfor var jeg også på udkig efter en mosfjerner hos Wupti. Jeg blev i samme moment fristet efter at anskaffe mig en vertikalskærer til græsplænen, så min perfektionisme kunne blive plejet. Det endte dog med, at jeg ”blot” købte mosfjerneren til en rigtig god pris.