Drikkedunke uden PBA

Vidste du, at der er drikkedunke til børn (og voksne) der udskiller direkte gift i vandet eller hvad der nu er i drikkedunken? Det er det såkaldte PBA, og det findes desværre i en lang række drikkedunke. Derfor er det hamrende vigtigt at købe drikkedunke uden PBA og ftalater! Ingen ønsker vel at putte gift i sig, vel?

Plastic

Plastic er super i mange henseender, men når det benyttes til at pakke mad eller drikkevarer ind i, skal man være yderst påpasselig. Heldigvis er der kommet megen fokus på det område de senere år, og det er i dag muligt at købe et godt udvalg af for eksempel sunde madkasser – se bare her: https://mambeno.dk/produkt-kategori/madkasser/

Det må du altså lige love mig, at du tager alvorligt, så du kan sikre de små den sundest mulige opvækst.

Sunde madvaner?

Danskerne bliver federe og federe, og der er desværre også en stor stigning i antallet af overvægtige børn i de senere år. Det er der mange forklaringer på – en af dem kan du læse om her – men det er sikkert og vidst, at stress og jag i hverdagen gør, at for mange familier ikke får spist ordentligt til hverdag.

Også her er der hjælp at hente, og en af de mest effektive (og velsmagende) veje er faktisk at have madplaner for familien for HELE ugen. Og at have det hver eneste uge. Det kan være en opgave at finde på, men der er steder på internettet, hvor man kan få madplaner, der er virkeligt gode – inkl. nemme og sunde opskrifter. Detr bedste af stederne er helt klart samme sted, hvor man køber de sunde madkasser og drikkedunke:

Madplan til børn – nem, lækker og billig

Det kan jeg godt anbefale, at du prøver!