Grækenland på ferie

Endelig til Grækenland

I ledte efter billige rejser til Spanien i lang tid. Men det var rimeligt svært at finde en, der var tiltrækkende. Ikke fordi Malaga ikke er tiltrækkende. Det var bare noget med, at I allerede har været på mange billige rejser til Malaga, så der var ligesom ikke en ny rejse som vakte jeres interesse. Derfor begyndte I at lede efter billige rejser til andre steder. I søgte efter rejser til Tyrkiet.

Tyrkiet var billigt men…

I fandt mange billige rejser dertil. Men I købte ikke en af dem. I kunne nemlig se, at rejserne til Tyrkiet enten gik til Istanbul – eller til et kæmpestort resort ved kysten. Ok, det så da dejligt ud på billederne. De viste jo smukke hotelværelser, store pools – og billeder af skøn tyrkisk mad. Men de store resorter gider I ikke længere. Så I afviste at købe en af rejserne til Tyrkiet, som I fandt.

Grækenland

I kiggede på rejser til Grækenland her. De så spændende ud. Men de var noget dyrere end rejserne til Tyrkiet. De tilbød da også lidt mere komfort. Fx gratis internet – som så alligevel ikke er gratis! Der var dog den fordel, at de fleste rejser til Grækenland indeholder logi i egen lejlighed. Og det er en fordel, fordi I selv kan bestemme hvornår I vil indtage morgenmaden. Ikke som på et hotel, hvor morgenbuffeten lukker kl. 10. Og da I begge to godt kan lide at sove længe, så er det en fordel ikke at være bundet af en tidsramme indenfor hvilken morgenmaden serveres!

Afsted på en afbudsrejse

I valgte derfor en afbudsrejse til Grækenland. Også selv om I har hørt meget om at grækerne kan være nogle banditter, der snyder alt og alle. Dette var ikke jeres oplevelse. I fik et unikt ophold på Santorini, hvor I kunne nyde udsigterne ned til vulkankrateret. I mødte gæstfrie mennesker. Og I nød at få lidt ekstra varme ind i knoglerne.