Sådan styler du dit hår med et glattejern

Med et glattejern har du mange muligheder for at style dit hår på forskellige måder. Et glattejern er for mange kvinder et must at have i hjemmet, da du både kan skabe et smukt, glat og smooth look, men også fyldige krøller. Har du blot teknikken i orden, kan du skabe mange forskellige mulighederne med et glattejern. Et glattejern kan ofte ligge i den dyre prisklasse, men med et medlemskab til Luxplus kan du få store besparelser på de mange fine glattejern som du finder på siden.

At style sit hår på forskellige måder kan nogle gange være tiltrængt, da alle kan føle behov for lidt forandring uden at det nødvendigvis handler om at skulle klippe eller farve håret. Med stylingredskaber som glattejern kan du i løbet af kort tid skabe et helt andet look i både kort eller langt hår.

Sådan bruger du glattejern

Når du vil style dit hår med et glattejern, er det først og fremmest en god ide at bruge en god varmebeskyttende creme eller spray, som forbereder håret på varmebehandlingen. Beskytter man ikke sit hår korrekt før brug af glattejern, kan det føles både tørt og trist at se på efter meget kort tid. Sørg derfor for at fordele en passende mængde varmebeskyttelse i hele håret og red manken godt igennem herefter.

Lav krøller med glattejern i kort og langt hår

Vil du hellere skabe smukke bølger og krøller i dit hår med et glattejern fremfor krøllejern, så kan du finde mange skønne glattejerns varianter på Luxplus.dk. Prøv eksempelvis det skønne stylingredskab fra Remington, Babyliss, GHD, Braun og mange flere, som let og enkelt vil kunne give dig det smukke fald som du går efter, når du vil skabe det fine bølgede hår med glattejernet.

Du kan naturligvis også skabe et glat og smooth hår med glattejernet som navnet af stylingsproduktet også antyder. Når håret skal være helt glat gælder samme procedure med hensyn til at beskytte håret mod de høje varmegrader. Inddel håret i sektioner, så du har overblik over, hvilke områder af håret du har glattet og hvilke der mangler. Red håret godt igennem inden du begynder at glatte og lad glattejernet glide hen over håret i en langsom bevægelse. Prøv så vidt muligt kun at glatte håret samme sted én gang. Gentager du proceduren for mange gange på samme område kan håret lide overlast, hvilket kan resultere i et beskadiget hår over længere tid.

Billige glattejern på Luxplus.dk

Er du vild med de forskellige muligheder, der er inden for styling af håret, så vil du uden tvivl nyde godt af alle de muligheder, der er at hente, når du bruger et glattejern. Med et medlemskab til Luxplus kan du ovenikøbet få alle de skønne varianter til billigere priser, så du kan få råd til meget mere. Rigtig god shoppelyst på Luxplus.dk.

Bestiller du dit nye yndlings glattejern kan du allerede have det foran din dør dagen efter din bestilling er gennemført, hvis du vel at mærke bestiller før klokken 15.00. På den måde har du lynhurtigt dit nye stylingjern mellem hænderne og kan komme i gang med at skabe et væld af smukke frisure.