Melmøl eller klædemøl

Det er ofte således, at man først reagerer, når skaden er sket. I dag lider flere og flere af stres, der nærmest er gået hen og er blevet en folkesygdom. Det betyder også, at man ofte overser dagligdagens problemer.  Eller ligefrem ignorerer dem. Det gælder i allerhøjeste grad også skadedyrsproblemer. Mange bor dør om dør med små flagrende sommerfugle – tror de. Men når man kommer tættere på, kan man tydeligt se, at det nok nærmere er møl end en natsværmer. Så går de fleste i panik, da alle ved at de elsker at være i tæpper eller i mel. Det kommer lidt an på hvilken art, der er tale om. En ting er dog sikkert, og det er at ingen af dem er harmløse. Så man skal ikke lade det stå hen. Det nytter ikke at strø mølkugler eller fylde huset med spray, når de først er kommet ind. Cedertræ er heller ikke effektivt.  Så er det klart bedre at kontakte fagfolk, der har forstand på skadedyr.

Hvem skal man kontakte, når man har fået skadedyr?

Det er jo altid det gode spørgsmål. De bedste indenfor skadedyrsbekæmpelse er ofte dem, der har lang erfaring indenfor faget. De behøver ikke være medlem af en brancheforening, da det ofte betyder, at de ikke er i stand til at stå selv. Men har man først observeret larver – eller ligefrem set de levende og flyvende melmøl og klædemøl, så er der ingen tid at spilde. Derfor skal der være tale om en tryg handel og hurtig udrykning.  Der er specielt et firma fra Vejle, der har specialiseret i bekæmpelse af skadedyr. I snart en generation har de påtaget sig svære opgaver lige fra dueoprens til rottebekæmpelse, hvilket de har gjort så dygtigt, at man finder dem i toppen af Trustpilot.

Derfor er det klart, at de har meget at lave hele året. Så når hvepse dør, så kommer der nye opgaver ind til dem.  De er altid venlige til at komme ud til dit hus og se på problemet, inden de går i gang med den egentlige bekæmpelse.  Som de selv udtaler: Der skal være rene linjer fra starten, så man kan kigge hinanden i øjnene igen.  Dermed siger de jo også, at de er langsigtet og vil tjene på kunder og deres naboer, der skulle få skadedyr af enhver art.

Andre skadedyr firmaet kan klare

Det er ikke kun møl, der står på dagsordenen. Det værste og farligste skadedyr er væggelus. Men dem mestrer de i høj grad, så dem der bliver bidt om natten, er dem der ikke har kontaktet de bedste.