Flyv billigt

I sidste måned tog jeg chancen. Jeg havde bare så meget lyst til at komme væk fra hverdagen og byen her. Det sker for mig, at jeg bare kommer ind i en periode, hvor jeg helst vil være alle andre steder end der, hvor jeg er. Kender du den følelse? Men altså, jeg kom ind i sådan en fase og gjorde så følgende: Begyndte at optrævle hele internettet for billige flybilletter.

Rejsepriser.dk var bedst

Endte på en hjemmeside med de billigste flybilletter: https://www.rejsepriser.dk/ Når jeg har det på den måde, så plejer det at hjælpe på mit humør at rejse. Bare i ganske få dage. Det behøver ikke at være til eksotiske steder og i lang tid. Jeg skal bare lige snuse til et andet sted, og så finder jeg ud af, at jeg er glad for at bo herhjemme.

Fly til Berlin

I sidste måned fandt jeg så fly til Berlin. Jeg tog afsted lørdag morgen og kom hjem igen søndag aften. Kun en enkelt overnatning. Det var det eneste rigtige for mig. Jeg kom ned i Berlins kosmopolitiske atmosfære og nød det. Gik lange ture i forskellige parker og i forskellige områder. Fik også shoppet lidt. Og blev lidt træt af at være der alene. Fik spist tyske pølser og drukket et par øl. Og så var det bare helt fint at tænke på, at jeg skulle hjem om aftenen.

Mit humør var kommet tilbage. Jeg havde det godt med mig selv og savnede faktisk at komme hjem til den lille by, jeg bor i. Jeg er fra provinsen og må indrømme, at den idé, som jeg har om mig selv som kosmopolitisk, ikke holder. Jeg holder af nærheden i provinsen. Men sommetider, så bliver det for nært. Og så flygter jeg til europæiske storbyer. Der bliver jeg anonym og ukendt. Og kan gøre, hvad jeg vil. Og så vender jeg tilbage til min egen by. Hvor jeg er meget kendt og beundret.