bunch of people swimming beach

Afbudsrejser og charterrejser

Jo, jo, I ved godt, at påsken er lige om hjørnet. Faktisk er I allerede inde i de der ceremonier og ritualer med at købe påskeæg af chokolade, male kogte æg til påskefrokosten og alt det, som vi nu gør i påsken. Men selvom påsken skaber lidt ekstra travlhed, så er det slet ikke som julen. Det er til at overkomme. I er glade og glæder jer til lidt ekstra fridage. Og selvom I ikke har mange planer for, hvordan påskeferien skal bruges, så har I en plan om, at I skal planlægge jeres sommerferie godt. I år skal det nemlig ikke gå så grueligt galt, som det gjorde sidste år.

Afbudsrejsen

I har haft en dårlig erfaring: I købte en afbudsrejse til Sicilien. Den startede dårligt med en flyforsinkelse. I sad der i lufthavnen og ventede på at komme ombord på flyet. Det var en meget lang formiddag. I mødte op til tiden i lufthavnen og fik at vide, at der var tre timers forsinkelse. I købte morgenkaffe til overpris. Ventede på at få lov til at tjekke kufferterne ind. Kom op i afgangshallen, hvor I købte endnu en kop kaffe til en endnu højere overpris – og af dårlig kvalitet! Så, i år skal I ikke på sommerferie på afbud. Denne gang skal det være en rigtig charterrejse, hvor I har sikkerhed for at blive kompenseret – hvis uheldet med flyforsinkelser skulle ske igen.Det var før I lærte rejsepriser.dk at kende – den slags sker ikke hos dem!

Charterferie er valget

Ja, valget er faldet på charterrejser, fordi I ved, at I har sikkerheden med jer i form af både forsikring og kompensation. I ved også, hvad I kan forvente, når I ankommer til jeres destination. Det er præcist det, påskeferien skal bruges til: I skal finde alle de charterrejser, som kan føre jer til Sydspanien til sommer. Den slags rejser er der altså rigtigt mange af. Og det ved I allerede. Påsken skal derfor bruges til at sortere alle charterrejserne, som I allerede har fundet. Eventuelt også kigge på særtilbud, som de forskellige rejsebureauer ofte har. Billige rejser skal man jo ikke kimse ad. De kan være endnu mere værdifulde end almindelige rejser, fordi de fører jer ud på nye eventyr. Det har I nemlig også erfaret. For mange år siden, da I fandt en billig rejse til Frankrig.

Nå ja – faktisk var det mere billige flybilletter, som vi bestilte her: https://www.rejsepriser.dk/

Sydpå

Det eneste krav, som virkeligt skal opfyldes er, at rejsen skal gå til Sydspanien. Det skyldes, at I gerne vil opleve det der mix imellem moderne spansk livsstil og arabisk kultur og arkitektur. I ved godt, at I sikkert kommer til at bevæge jer i det sydspanske sammen med mange andre danske turister. Men det er I ligeglade med. Det vigtigste er, at I kommer afsted og kan få lov til at tage nogle flotte billeder af stederne, som I skal besøge dernede. Og jo, det er selvfølgelig også vigtigt for jer, at I kommer til at opleve den spanske hverdag. Og det gør I. Det er jo det, de specifikke charterrejser, som I har udvalgt til sortering, sørger for. Rejsearrangørerne har specifikt lavet rejsen, så netop jeres ønsker kan blive opfyldt.