Verdens bedste til hende

Jeg er med i en lille gruppe af piger, som jeg ses med af og til. Vi mødes som oftest hos en af os til middag – og snakken går altid lystigt!

2 af mine veninder er single som mig, og 2 er gift. En gennem mange år og en anden forholdsvis nygift. Vi har kendt hinanden i mange år og har et tæt forhold og vender mange ting med hinanden alt lige fra problemstillinger og udfordringer på jobbet, forhold til mænd, dates, sex og meget andet.

Der er altid en tendens til at ”græsset er grønnere” på den anden side. Fx er mine gifte veninder tit ”misundelige” på min frihed til at gå på dates og mine mange oplevelser med mine dates, og jeg er tit misundelige på tætheden, der er i et forhold og et ægteskab. Du ved den der, nu er det søndag, og det ville være lækkert at have en af hygge med hjemme, gå i biffen eller noget andet. En af kunne dele sit liv med!

Her i torsdags mødtes vi til middag hos min veninde Sanne. Dejlig mad og altid godt at se pigerne! Snakken faldt på sexlegetøj til kvinder, og det var dejligt at have den åbenhed med pigerne til at snakke om dildoer og sådan noget. Onani er jo noget sjovt noget. Det er noget, de fleste gør – og nyder – men ikke mange snakker om det. Der var mange meninger om onani legetøj og brug af sexlegetøj i sengen med en partner. Der var dog sjovt nok enighed om, at en Magic Wand bare var noget af det bedste, der var opfundet indenfor vibratorer. Jeg har aldrig prøvet en Magic Wand, men det skal jeg da vist have gjort noget ved. Noget kunne tyde på, at jeg da vist er gået glip af noget af en revolution indenfor onani legetøj til kvinder.

Heldigvis har min favoritbutik det, jeg skal bruge: http://www.lovejoy.dk/