USA rejsetips

Du har netop søgt efter flybillet USA og er ved at undersøge priserne. Det er faktisk gangske billigt at flyve til USA. Der er gode priser på flybilletter til new York også, så hvad venter du på? Er det dit første besøg i USA, har vi her samlet et par nyttige tips for dig som førstegangsrejsende til USA.

Kommenter gerne med flere råd, hvis du – der allerede har gjort USA – har noget at tilføje.

 

National Parkerne er meget velorganiserede og er bestemt et besøg værd. Der er guidede ture og meget information at hente på stedet – også selvom du ikke tager en guidet tur.

Kvaliteten på kædemotellerne er rigtig god, og du kan bo forholdsvist billigt.

Du kan spise mad fra alle verdenshjørner – USA har det hele. Selv de mindre flækker tilbyder også mad fra andre kulturer.

Forbered dig på, at når du kører, kan en bane pludselig blive til en svingbane. Hold øje med skiltene, så du er forberedt.

Du forventes at dreje til højre – selv ved rødt lys. Du skal holde øje med anden trafik, da det er dig, der har vigepligt, og regn trykt med, at hvis du ikke drejer, vil du blive dyttet af, så det er bare med at få det lært fra dag 1.

Du vil se reklamer – og mange – for medicin på TV. Bered dig på en lang oplistning af bivirkninger. Så’n er det bare i USA.

Du skal bruge et postnummer på de fleste tankstationer, når du bruger kreditkort ved tankning. Det kan du jo af gode grunde ikke med et ikke-amerikansk kreditkort, så du skal gå ind og betale. Du kan for eksempel få dem til at åbne for en tankning på et aftalt beløb.

Ta’ nu at komme af sted – flybilletter til USA er ikke så dyre – og USA er fantastisk og herligt at rejse i!