Skole-oplevelser, udlandsture m.m.

På min efterskole var der mange ting at lave. Mange af disse ting var noget man kunne vælge som valgfag. Nogle få ting var dog ikke indregnet i disse, og det var som regel endnu sjovere ting, som gik hen og blev store oplevelser. Jeg har flere gange oplevet store og sjove ting med min efterskole. En af dem, var helt klart at være på udenlandstur til Berlin, hvor vi så en masse ting, men samtidig havde masser tid på egen hånd, hvor vi shoppede og havde det helt fantastisk.

En anden af disse efterskole-oplevelser var da vi var på overnatningstur/overlevelsestur en gang hvor vejret var begyndt at blive varmere og solen igen skinnede med en kraft, der kunne gøre nogen lidt røde i hovedet. På den tur klatrede vi i træer, med klatreudstyr, så vi følte os rimelig professionelle, samt at vi på den tur prøvede at rappelle ned fra et vandtårn. Det er i hvert fald nogle oplevelser man ikke sådan lige får, men som er noget vi oplevede, netop at den simple grund, at vi gik på efterskole.

Hvis jeg skulle lave en anmeldelse af det at gå på efterskole, så ville det aldrig blive en kort og præcis en, den ville i stedet blive alenlang. I stedet ville jeg hellere fortælle lidt om nogle helt specielle events, da jeg tror det ville gøre det mere overskueligt, og jeg tror dem jeg ville beskrive det for ville få en bedre indsigt i det. Selvom de ovenstående oplevelser ikke er så grundigt uddybede, så giver det i hvert fald et indblik i min begejstring over dem.