Skal testes for hash – hjælp

Jeg skal have en hash test – hvad gør jeg?

Jeg har netop ansøgt om et nyt job i sundhedssektoren. Meget spændende job og en ny unik mulighed for mig – men men…. De har bedt mig om en hash test på næste fredag. Jeg ryger som sådan ikke jævnligt hash, men har gjort det er par gange her på det sidste. Nu kan jeg så læse mig til, at hash faktisk kan spores temmelig længe i systemet. Damn…

Nu er gode råd dyre, for jeg vil virkelig gerne have det her job, og det er jo ikke sådan, at jeg er misbruger, men det kan de jo ikke se. Jeg må finde en måde at få løst det her på, så jeg har søgt og søgt om råd online. Her er noget af det, jeg fandt:

Først og fremmest skal du jo naturligvis stoppe med at ryge hash – fuldstændigt.

Diæt og træning: Dyrk høj potens træning, der får dig til at svede – gerne flere gange om dagen. Gå også gerne i sauna. Drik også masser af vand, så du får skyllet hele systemet igennem. Spis også sundt. Masser af grønne grøntsager flere gange om dagen. Spis også frugt og kyllingebryst eller kalkun. Spis IKKE sukker og junkfood.

Du kan jo altid kontrollere dine resultater gennem din udrensning med en hjemmetest: http://www.narkotikatest.dk/shop/hash-test-4c1.html

Hjemmeremedier: Jeg har læst om disse forslag til at ”snyde” en hash test. Og jeg vil prøve eller anbefale dem alle, vil jeg ikke dømme om, men her er de i alle fald:

bagepulver

tranebærjuice

eddike

saft fra syltede agurker

B12

gelatin

Lidt mere til den ekstreme side er at bruge en andens urin. Den løsning er jeg ikke vild med. Og tænk, hvis det bliver opdaget. Jeg ved, at flere at mine venner har gjort det, men jeg vil nu prøve, om jeg ikke kan få det ud af mit system på en af ovenstående måder i stedet, så det ikke er nødvendigt at snyde.

Så jeg må i gang, så jeg kan bestå med hash test. Det skal i alle fald ikke være det der skal stå mellem mig og mit forhåbentlig nye job!