Rundt er fint nok

Da jeg sidste år valgte at holde op med at arbejde og gå på efterløn, gik det hurtigt op for mig, at jeg nok havde for meget tid til min rådighed, så jeg meldte mig som frivillig og ulønnet arbejdskraft i en genbrugsbutik her i byen, hvor jeg nu er med til at passe butikken i 12 timer pr. uge.

Det er faktisk et morsomt arbejde, og der er bestemt nogle ting, der har overrasket mig. Det gælder ikke mindst den mængde af tøj, der omsættes i butikken, for det er virkelig meget. Vi har blandt andet en masse tøj til buttede og tykke piger, og til den gruppe af varer er der en temmelig stor og fast kundekreds.

Det er gået op for mig, at især de stærkt overvægtige kvinder kan have vanskeligt ved at finde noget tøj, de kan passe, i de almindelige butikker, og derfor går de på jagt i vores pænt store udvalg af kjoler i store størrelser, og langt de fleste gange lykkes det dem at finde noget, der passer.

For nogle dage siden sludrede jeg lidt med en af vores faste kunder, som var meget begejstret for vores store udvalg af tøj i de størrelser, som hun har brug for. Hun nævnte så, at hun ikke helt kunne forstå, at der ikke er nær så meget tøj til store mænd i vores genbrugsbutik, som der er til kvinder, for hendes mand er af samme omfang som hun selv, fortalte hun, men det er sjældent, at vi får herretøj ind. Det bedste sted at finde herretøj til tykke mænd er faktisk storedrenge.dk: http://www.storedrenge.dk/