Rejsebeskrivelse – Turen går til Hawai

Rejsen til Hawaii kan være noget af en oplevelse, grundet alle de aktiviteter der er tilgængelige og den perfekte destination er Hawaii et kanon godt sted at holde familieferie. Øen er en rigtig perle og er et af de flotteste steder der kan besøges under en USA-rejse.

Hawaii har nogle af de smukkeste golfbaner i verden. Disse golfbaner er perfekt formede, og bakkerne har udsigt over de øvrige øer, sammen med et perfekt blåt ocean. Hvis golf ikke er din kop te, byder Hawaii også på andre attraktioner, som du kan måske finder mere tiltalende. Uanset om du ønsker at ride på hest ned i vulkanen eller slappe af i en lounge på en afsondret strand, har Hawaii alt, alt hvad du ønsker.

Hawaii har et tilbud til enhver prisklasse. Prisen for et hotelværelse kan ligge på alt fra 300 kr. om natten til over 2.000 kr. om natten. Priserne varierer i løbet af året, så du kan spare en del ved at besøge Hawaii i lavsæsonen som er i mellem april og november. Desuden er det meget nemt at finde et fly til Hawaii – dog koster det knapper. Den billigste pris, jeg har fundet, ligger på omkring 8.000 kr. (one-way!)

Hawaii tiltrækker især nyforlovede eller nygifte, og derfor tilbyder Hawaii også mange par-aktiviteter. Solnedgangen på Hawaii er desuden også kendt for at være det mest romantiske i verden. Parrene kan desuden opleve Hawaiis unikke terræn bag ryggen af en hest, ridende langs kysten.

Ja, der er vidst ingen tvivl om, at Hawaii er noget af det tætteste vi kommer på paradis, så hvad venter du på? Pak dine kufferter i dag og tag af sted. Hawaii venter på dig!