Økologi og vin fra Toscana

Jeg er en person der går meget op i kvalitet, og handler derfor helst ikke ind i supermarkeder, men hellere i specialbutikker. Jeg bryder mig ikke om supermarkeder, da der altid så mange mennesker, og jeg føler ikke at betjening er i top, da medarbejderne har meget lidt tid til den enkelte kunde, på grund af størrelsen på butikken. Jeg synes købsoplevelsen bliver meget bedre, når man handler i specialbutikker, eller små butikker der kun handler med få vare. Oplevelsen er mere intens, sælgeren har tid til at tage en snak med den handlende, så man, samtidig med at være i butikken, får hjælp og rådgivning til hvilke produkter man skal købe. Dette gælder når jeg ude at købe madvare, der synes jeg nemlig det er vigtigt at blive guidet til at finde det lækreste pålæg, de sprødeste baguettes og det fineste kød. Men der hvor jeg virkelig sætter pris på rådgivning, eller virkelig har gjort, er når jeg handler vin. Her vil jeg nemlig gerne have at det er økologisk og at det skal være fra Toscana. Den rådgivning jeg har fået inden for det, har nemlig ført mig til en lille gårdbutik, hvor der primært forhandles økologiske, toscanske vine, hvilket er lige efter min smag. Der har jeg købt meget vin efterhånden, og det har jeg tænkt mig at blive ved med. Der er god stemning og venlig betjening, og det er lige sådan jeg ønsker mig det.