Modetøj og sommertøj

Min tilgang til sommertøj er langt mere simpel, end hvad de fleste andre kan prale af. Det samme par sko, et par Nike Free, beskytter mine fødder, hvad end jeg er på arbejde, sidder i en park med venner eller løber en tur – og derudover har jeg 4-5 stykker sommertøj, der går igen.

Et enkelt par cowboybukser, et par shorts, et par T-shirts og også et par skjorter udgør basen for mit sommertøj. Og sværere behøver det faktisk ikke at være. Jeg har været hurtig til at finde det mest farverige tøj frem og supplere det med en enkelt skjorte, jeg købte for 500kr på nettet.

Jeg har aldrig været fan af et kæmpestort tøjskab. Det er svært at vælge det rette modetøj om morgenen, og et stort tøjskab betyder også, at man bruger mange penge på tøj. At bruge penge på tøj, herunder også modetøj og sommertøj, og noget, jeg altid har haft ret svært ved. Også selvom det var sommer.

Der er en meget stor fordel ved at hente ved min tilgang til sommertøj; du kan få noget rigtigt lækkert og dyrt tøj! Ved ikke at have mere end det absolut nødvendige mængdemæssigt for at holde sig kørende med sommertøj om sommeren, kan man tillade sig at bruge langt flere penge på det individuelle stykke tøj. Vil jeg gerne bruge 600kr på en skjorte, kan jeg gøre dette, da jeg i så fald ikke vil bruge andre end denne skjorte. Overdrivelsen fremmer forståelsen, men hvorfor sprede vores penge ud over 20 stykker sommertøj, hvis vi kun skal bruge 3?