Jeg vil spille musik

Lige siden jeg var en lille dreng, har jeg haft en drøm om at kunne spille musik – altså være musiker af en art. gennem årene var der bare så meget, der skulle klares, at det aldrig blev til noget. Men for et par år siden, skete der noget i mit liv, der gav mig muligheden for at forfølge mine gamle drømme: Jeg vandt i Lotto. Ikke kæmpestort men stort nok til, at jeg kunne trække mig tilbage og nyde mit liv. Og det gør jeg så – med musik.

Guitar var første valg

Med minderne om min spæde barndom i en lille landsby, hvor der var et fritidsband, der kaldte sig Pink Panthers, som jeg ofte lyttede til, når de øvede, var mit første køb af et musikinstrument faktisk noget så enkelt som en god guitar fra Danguitar. Selvom jeg vandt, vil jeg jo ikke ødsle alle pengene væk, og Danguitar er faktisk kendt for at være det sted, hvor man kan købe den bedste kvalitet for de færreste penge. Så det gjorde jeg, og jeg lærte mig selv at spille på den ret hurtigt, for jeg havde jo tiden at lægge i det.

Ret hurtigt blev det til endnu en guitar – og denne gang en elektrisk guitar, for der er altså noget særligt over sådan en spade, ikke?

Flere musikinstrumenter

For nogle måneder siden blev jeg så færdig med at ombygge, så nu har jeg et decideret musiklokale i mit hus, og det betød så også, at jeg kunne få plads til at købe min næste ambition: Et trommesæt!

Billigt trommesætOg det er ikke “bare” et trommesæt – det er faktisk et ægte Yamaha trommesæt, som kun kostede mig under 6.000 kroner i alt. Jeg fatter ikke, hvordan andre kan tage flere tusind kroner mere for det, men sådan er det jo bare.

Nu er jeg i gang med at lære at spille på trommer, og det er sgu sværere end guitaren for mig – jeg tror, det er noget med min motorik, for det er altså svært at gøre det så godt, som jeg gerne vil. Men jeg lærer hver dag, så det skal nok komme! Næste projekt bliver at lære at spille keyboard, men nu skal de trommer lige på plads først!