It-support er ikke kun computerdrift

Normalt forbinder man it-support med en nørd der ved alt om servere, computere, netværk, firewalls, switche og alt det andet it-grej vi omgiver os med. Men det er ikke hele sandheden, it-support drejer sig ligeså meget om god rådgivning i valg af it-løsning og den daglige brug af systemet.

Den it-virksomhed vi har tilknyttet og bruger til it-support, er vores rådgiver og support må mange områder, herunder også sparring til ledelsen i valg af it-systemer, konsulentbistand i forbindelse af opbygningen af vores interne it-afdeling og helpdesk, tips og tricks til optimering af online ydelser og selvfølgelig daglig it-support i forbindelse med driften af vore servere, computere og netværksudstyr.

Også god support ved kontakt til andre it-leverandører.
Det it-firma vi bruger til support, tilbyder også en konsulentydelse til ledelsen, herunder deltagelse i møder med leverandører af andre systemer. Vi har stor glæde af deres projektledelse i forbindelse med et stort it-projekt, hvor vi havde mange forskellige leverandører med i projektet, her samlede it-supporten alle trådende og sikrede at systemerne kunne kommunikere sammen i hele forløbet.

I et andet projekt, hvor vi skulle have optimeret vores hjemmeside og derfor skulle i gang med søgemaskineoptimering (kaldet SEO) for at styrke vores online synlighed. Der samlede leverandøren alle trådende, men ikke nok med at han holdt styr på de forskellige elementer inden for søgemaskineoptimering, adwords, linkbuilding og alle de andre elementer. Han holdt også en SEO-workshop for alle os i virksomheden der skulle arbejde med projektet, så vi alle var klædt godt på til opgaven. Efter workshoppen vidste vi alle hvad sidetitler, metadescriptions og søgeordsanalyse er for noget.

It-support er rigtigt mange ting for os.
Hos os er it-supporten en integreret del af vores dagligdag, det drejer sig ikke kun om teknik men i høj grad om brugeroplevelser, tryghed og en helt klar fornemmelse af at vi bliver hjulpet med alle aspekter af vores it-drift, lige fra installation af en computer til projektledelse af hele vores online marketing.