Hvem trykker i København?

Jeg har netop overtaget en netbutik, der sælger børnetøj. Det er meget spændende. Mange lækre mærker, som jeg er glade for at have i mit sortiment. Vi har alt fra baby til 12 år med alt lige fra søde kjoler, badetøj med og uden UV-beskyttelse, hyggetøj, flyverdragter, sko og hjemmesko, nattøj, solbriller, vinterjakker og jeg kan blive ved. Jeg har kig på et par designere, som jeg gerne vil tilføje i vores sortiment.

 

Butikken kører godt, men jeg vil naturligvis gerne have os bragt et skridt videre. Hvad gør man så? Jeg tor ikke meget på det trykte, når vi taler webshops, men mere på Google AdWords, SEO og sådan noget. Derfor tror jeg ikke på, at jeg skal have fremstillet en folder, men jeg tror på, at visitkort der er meget kreative må være vejen frem. Jeg kan lægge dem i butikker, give dem til folk, jeg møder og sådan noget. Der kan måske tænkes noget med en henvisningsbelønning ind til dem, der sender mange min vej.

 

Så jeg har været ved at kigge på trykkerier i København og også Frederiksberg, da det er der, jeg holder til. Jeg vil gerne have fundet et trykkeri, der kan noget mere end bare et ”fladt” tryk. Jeg tænker noget meget kreativt, der enten kan stanses ud eller præges i noget spændende karton. Måske trykke med metalfarver eller noget. Når jeg nu ikke bruger mange penge på det trykte medie, skal de her visitkort bare være noget særligt, da de er mit tæt på eneste trykte markedsføringsværktøj.

 

Jeg har en aftale med et trykkeri på mandag og skal i gang med at have fundet inspiration til spændende kreative visitkort. Har du fået lavet et særligt visitkort, så del gerne din oplevelse med hensyn til trykkeriet og ideen.