Hvad synes du om mænd med smykker?

Jeg har været single noget tid – on and off cirka 3 år. Når jeg går ud med mine veninder og en fyr kommer og snakker med mig, tager jeg det der ”overblik”. Du kender det sikkert godt. Du ved, du kigger på hans øjne, hår (hvis han har det), fysik, hænder, påklædning osv. Bærer han nogen herresmykker? Herrearmbånd eller noget? Har han et lækkert ur?

For mig betyder det noget, at han er omhyggelig med sig selv. At han træner, så han har en god krop. At han klæder sig pænt, og tøjet ikke er krøllet eller beskidt naturligvis. At han overall har en god stil. Stil kan også skabes med herresmykker. For mig er et stort maskulint herreur god stil. Jeg ved, at mange ikke synes om de store ure, men for mig er det meget maskulint med et stort herreur. Et hipt herrearmbånd kan også være med til at understrege hans stil eller påklædning den dag.

Han skal naturligvis være sød og høflig og respektfuld – det siger sig selv. Når jeg nu her kun beskæftiger mig med det ydre, er det fordi jeg har haft en snak med mine veninder om, hvordan vi kvinder vurderer en fyr på de første minutter. Hvad er det, du lægger mærke til?

Nogle kvinder synes ikke om, at mænd bærer smykker overhovedet. Jeg synes, det er fint, så længe det er maskulint! Fx herrearmbånd kan være meget maskuline på en stærk stor arm.

Hvad siger du? Hvad lægger du først mærke til hos en fyr angående det ydre? Er det hans øjne, bagdel, bryst, påklædning eller hvad er det, der er vigtigt for dig? Synes du, det er OK, at mænd bærer smykker? Her taler vi naturligvis om herreure, herrearmbånd osv.