Guitar til sølvbryllup?

Nej, det kan man altså bare ikke, hørte jeg min kone sige til vores søn, Kenneth, i telefonen, og jeg havde kunnet forstå på samtalen, at den handlede om musik til et sølvbryllup. Men det viste sig nu, at mor og søn havde misforstået hinanden, for Kenneth havde talt om musik til sølvbryllupsfesten om aftenen, mens min kone havde tænkt på den traditionelle ”messingsuppe” til at vække sølvbrudeparret om morgenen.

De fik ryddet misforståelsen af vejen, og jeg kunne høre min kone sige, at selvfølgelig kan man da spille på guitar både under middagen og til dansen bagefter, selv om der er tale om en sølvbryllupsfest. Selv købte hun jo sidste år en billig guitar på nettet her.

Kenneth havde tilsyneladende været i tvivl om, hvorvidt en elektrisk guitar er noget, der er alt for ungdommeligt til gæsterne til et sølvbryllup, og jeg kunne høre min kone forklare, at det nok ikke handler så meget om typen af musikinstrumenter, men mere om det repertoire, der bliver spillet.

Det handler om, at Kenneth og tre af hans kammerater for noget tid siden er gået sammen i et rockband, men de øver sig dog også på et mere bredt repertoire med det formål at kunne tjene nogle penge på deres musik.

Kenneth selv spiller på guitar, men han har også øvet meget på at betjene bandets trommesæt, for de mangler faktisk en til at spille på trommer i bandet, så Kenneth veksler mellem guitar og trommer. Nu håber vi bare, at de unge mænd i bandet får succes med deres første optræden til et sølvbryllup. Trommesæt er købt online hos dem her: http://www.danguitar.dk/category/trommesaet-140/