Ejendomsadministration

Jeg er for ikke så længe siden flyttet ind i en dejlig mindre ejendom, hvor jeg har en 2-værelses lejlighed. Det er ejerlejligheder, der er bygget for cirka 10 år siden, så alt er rimligt nyt og moderne – i alt fald hvad angår selve ejendommen.

Jeg har altid arbejdet med kontoradministration, medarbejderadministration, sags- og timestyring etc., så mine administrative evner er ret gode.

Det er sikkert også grunden til, at jeg for nyligt blev spurgt, om jeg ville være administrator for ejendommen. Det kunne være spændende, men jeg er bare bange for, at deres systemer er noget rod, så det må jeg have kigget nærmere på.

For nylig havde jeg så et møde med bestyrelsen, der består af 4 personer, og fik mere indsigt. Der er ikke rod som sådan, men det ser ud til, at de gør alt manuelt i Word og Excel etc., og deres systemer ser ud til at virke, men det ser tungt ud og ikke særligt fleksibelt.

Jeg gik derfor på jagt på nettet for at finde et ejendomssystem, hvor jeg kan styre informationer til bestyrelsen, have kontaktpersoner oprettet, have beboerinformationer, opgaver til vicevært, et forum etc. Jeg skal selvfølgelig ikke gøre alt det her selv, men med et ejendomssystem kan jeg uddelegere opgaver og have det samlet et sted.

Jeg fandt det her system fra Arcomus, hvor jeg kan lave al ejendomsadministration. De ser ud til at kunne løfte de opgaver, der er brug for. Og udvikleren bag er jo kendt for kvalitet: http://kim-tetzlaff.dk/arcomus-websystem-din-ejendom.html

Mit krav for at løfte opgaven som administrator er så absolut, at vi får alt lagt over i et ejendomssystem, så det må være det, jeg går videre til bestyrelsen med.

Inden jeg nu skal til møde, vil jeg gerne høre fra andre, om de har erfaring med systemet fra Arcomus, og hvilke anbefalinger de kan give mig.